lunes, 3 de enero de 2011

MATANÇA DEL PORC



Que ningú s'espanti!!! ho heu sentit bé, matança del porc

Data: en principi el 27 de març 2011

Lloc: gentilment la Silvia de Lliurona establerta de poc al mas de Malleu ens cedeix les instal.lacions.

Programa:
El plan és fer nosaltres mateixos una matança del porc, però com ja he dit abans que ningú s'espanti comtem amb professionals. El porc ja està encarregat a en Joan Mollo.
El dia M (M de matança) a primera hora, portarem el porc cap a Malleu on Jordi "Messie" farà els honors i la feina de matador, previament haurem portat tot l'instrumental necessari per la matança i per fer l'embotit. Una quantitat important del porc ens el menjarem durant el dia amb un esmorzar (11 matí) i un dinar verenar (4-5 tarda), així doncs quedarem tots ben tips de rostes, costellò, botifarres, fesols i allioli
.
L'altre part del porc que no ens menjarem en farem embotits: llangonisses, bulls i bufes, lloms... etc que serviran per a l'estiu quan anem a fer caminades amb la guilla.

Dos punts a tenir en compte:

primer: que ningú s'espanti si el tema de la matança li fa por o si creu que no podrà contribuïr, que no es preocupi perquè segur que hi haurà feina a part que podrà fer, tema taules i cadires o etc...
Que ningú es pensi tampoc que haurà de treballar molt, ja que el tema porc està bastant solucionat.

segon: hauriem de ser un número limitat de persones, més o menys 50, per això es convoca a tota la gent vinculada amb la guilla i que normalment col.labora amb nosaltres.


Es busquen 10 compromisaris (igual que el Barça) per pagar la matança. El cost puja a uns 400 euros ( 40 euros per persona) i és important tenir aquests gastos coberts abans de començar, ja gairebé els tenim:

Quel Reixach
Domenech Reixach
Joan Ayats
Jordi Forga
Josep Pararols
Esteve Serra
Salvador Picart
En falten 3 que segur que els trobem...

La resta de gent el mateix dia de la matança es farà un petit pot per pagar els gastos del esmorzar i dinar. Estaria bé començar a saber els que serem, poseu-se en contacte amb nosaltres...

Idea Original: Joan "Biel", "Duran" i Esteve.



Moltes gràcies en nom de la Guilla!! i feliç 2011!!!!!!!



3 comentarios:

  1. En Quim i la Mariona confirmen la seva assistència en el dia M.
    La Mariona “com a dona del presi, jeje” vol col•laborar com a compromissària amb l’aportació de 40 €. Va animeu-vos que ara nomes en queden 2.

    ResponderEliminar
  2. Teniu unes idees fantàstiques!!!
    Ja podeu comptar nosaltres amb el que faci falta i en Carlos com a socis compromissari!!!
    Vaaaaa que ja quasi ho tenim només en faltarà un

    Carme Barret

    ResponderEliminar
  3. i amb en Santi de can Moio ja som 10. Molt aviat reunió de compromissaris

    ResponderEliminar